kookboek 
voor een
ziekenhuis
Grafisch ontwerp en productie van het kookboek "Aan tafel met Elkerliek." Over gezond eten, gezond leven en hoe je tijdens nachtdiensten vitaal kunt blijven.
ELKERLIEK ZIEKENHUIS, HELMONDeen kookboek 
dat de verbinding 
benadrukt  tussen 
gezondheid en 
het werken in een 
ziekenhuis

Voor het ziekenhuis Elkerliek heb ik een toegankelijk kookboek ontworpen, waarbij ik verantwoordelijk was voor de redactie, het grafisch ontwerp en de productie. Het doel van het kookboek is om het personeel bewust te maken van de impact van voeding op welzijn. 
Het boek bevat recepten, tips en praktijkverhalen samengesteld door artsen en medisch specialisten, en bedacht door het ziekenhuispersoneel. Samen met Marcel Weber van Kookcollege Wijchen, voedselfotograaf Rob Gieling en stylist Floor hebben we de gerechten bereid, gestileerd en gefotografeerd. Dit culinaire project fungeerde niet alleen als een verzameling recepten, maar ook als een visueel verhaal dat de verbinding benadrukte tussen gezondheid en het werken in een ziekenhuis. Het resultaat is een mix van smaakvolle gerechten en praktijkverhalen, die een inspirerend inzicht biedt in de rol van voeding binnen het ziekenhuis.
"Het is fijn om een aantal goede 
basisrecepten te hebben, 
waar je in drukke tijden op kunt varen"
Productie, art direction en grafisch ontwerp 
Studio Rob Overmeer

Bereiding gerechten
Marcel Weber, Kookcollege Wijchen

Foodfotografie
Rob Gieling

Foodstyling
Floor

Drukwerk 
Puntgaafdrukwerk 


Back to Top