Portret van een kok/
In zijn bijzondere kookstudio deelt hij zijn passie voor koken met jongeren, organisaties en liefhebbers, en laat hij hen kennismaken met 'echte' groenten. Volgens Marcel begint het belangrijke werk al op het land. Zijn motto "groene helden" onderstreept zijn overtuiging dat echte groenten niet perfect hoeven te zijn; groenten met hier en daar een bruin plekje hebben juist karakter.
FOTOGRAFIE, SELECTIE
Chef Marcel
Het belangrijke werk begint al op het land. 
Echte groenten hoeven niet perfect te zijn. Groenten met hier en daar een bruin plekje hebben juist karakter.
Marcel doorbreekt de illusie van overperfectie van groenten in onze samenleving en moedigt een bewustere benadering van voeding aan. In zijn kookstudio worden niet alleen gerechten bereid, maar ontstaat ook een nieuwe waardering voor de natuurlijke schoonheid en smaak van verse, lokale producten. Marcel laat zien dat goed eten niet alleen gaat om wat op je bord ligt, maar ook om de weg die het heeft afgelegd om daar te komen.
Deze vrienden eten we natuurlijk niet op. We laten ze rustig scharrelen in de tuin;)